Страната ни няма как да предостави 155-милиметрови снаряди за Украйна, защото

...
Страната ни няма как да предостави 155-милиметрови снаряди за Украйна, защото
Коментари Харесай

Министърът на отбраната: България няма как да предостави снаряди за Украйна

Страната ни няма как да даде 155-милиметрови снаряди за Украйна, тъй като няма такива. Няма и решение за изпращане на български военнослужещи на територията на Украйна. Това съобщи в ефира на министърът на защитата Димитър Стоянов. 

" Мога да ви покажа решение на Министерски съвет 128 от 16 февруари. С него се взема решение за изпращане на един офицер в Брюксел, щабен офицер в Полша и екип за образование в Полша. Никъде няма решение за изпращане на военнослужещи в Украйна. Решението на Народното събрание е за изпращане на наши военнослужещи на територията на страна-членка на Европейски Съюз. Украйна не е такава ", сподели той.

Министърът на отбраната отново акцентира, че не може да има сходно секретно решение. " Трябва да има решение на Народно събрание. Няма и напън за такова решение. Това е за вътрешнополитическа приложимост. Някой си мислят, че боравейки със страха на хората, ще реализиран огромен резултат на изборите. Не няма да го реализиран ", сподели Димитър Стоянов. Той прикани за спокойна конюнктура, да се приказват истините и по този начин да се притеглят гласоподаватели. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР